x

Abonare Newsletter

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a fi mereu primul care află despre noutățile și promoțiile Fitness & Spa 2000!

KickBoxing - copii

Am creat un program special pentru copii, cu scopul de a le indruma energia intr-o directie pozitiva.

Programul de antrenament ii va ajuta sa dezvolte aptitudini necesare pentru a intra in societate cu mai multa incredere si entuziasm. Invatand artele martiale cu noi, copiii vor deveni mai buni la scoala si mai ascultatori acasa.

Dincolo de exercitiile fizice si tehnicile pe care le vor deprinde in sala, noi oferim copiilor o baza solida pentru implementarea valorilor cu adevarat importante. Increderea in sine, disciplina, auto-apararea, coordonarea si motivatia sunt numai cateva dintre lucrurile pe care si le vor insusi, toate prin metode distractive intr-un mediu SIGUR si PLACUT.

FOARTE IMPORTANT DE STIUT CA INTRE COPII NU VA EXISTA CONTACT FIZIC.

Pentru micii sportivi se vor acorda centuri pentru a-i ajuta sa-si mareasca increderea in propriile forte. Putem participa la concursuri interne, insa inscrierea copiilor la competitii nu este o cerinta.

Grupele se formeaza in functie de varsta copiilor, pe categorii de 5-8 ani, 8-10 ani și 10-12 ani. Durata antrenamentului este de o ora, echipamentul adecvat este obligatoriu, iar programul de clase este urmatorul:

Luni, Miercuri si Vineri: 15:30 - 17:00

KickBoxing - adulti

Kickboxing-ul tinde sa devina cel mai mare sport cu impact social similar boxului traditional, spun experti.

La inscriere suntem extrem de selectivi cu elevii nostrii! “Huliganii” si “batausii” nu sunt bine veniti la noi in sala.

In sala noastra controlul este strict si va putem garanta o excelenta atmosfera de formare si pregatire intr-un mediu sigur si placut.

Puteti practica  Kickbox chiar daca nu ati mai facut sport. Antrenorul va sta la dispozitie cu experienta si cunostintele sale! Singuri va puteti determina ritmul si competenta, iar participarea la sparring tine de decizia fiecaruia. Avem elevi de la 5 ani pana la 50 de ani.

Va puteti antrena fie pentru a invata procedee de auto-aparare, fie pentru conditie fizica si psihica sau chiar pentru participarea la competitiile sportive organizate de Federatia Romana de specialitate.

KickBoxing - competitii

Pentru competitiile profesionale, Tenis Club 2000, organizeaza periodic preselectii in vederea selectiei pentru lotul largit al clubului. Cei selectionati vor participa la diferite concursuri organizate de federatiile de specialitate si in functie de rezultatele obtinute, clubul acorda prime de concurs si echipament. Acestia vor beneficia de stagii de pregatire si antrenori specializati care lupta cot la cot cu sportivii, in competitii nationale si internationale pentru a le forma cariera si a ajunge la performante rasunatoare.

KickBoxing - istoric

Kickboxing-ul are origini de la mijlocul anilor ’60 in Statele Unite din diferite stiluri de arte martiale. De atunci se bucura de popularitate internationala care este cofirmata de numarul impresionant de sportivi, peste 90.000, si de numarul asociatilor si concursurilor specifice cum ar fi: K1, Local Kombat si altele.

Tipul de lupta specific Kickboxing-ului (cu partea superioara a corpului) se aseamana foarte mult cu tehnicile traditionale de box. Pornind de la acestea, loviturile au fost extinse pentru a adauga si adopta tehnici de picior din arte martiale asiatice cum ar fi: Muay Thai, Kung Fu sau Tae Kwon Do.

 

free vector